Si funksionon programi i ndikimit Ubuy

Ju jeni pasuria jonë jetike për të na ndihmuar të arrijmë një audiencë më të gjerë.
Le t'ju tregojmë se si mund të rrisni peshën e portofolit tuaj -

Hapi 1

Zgjidhni interesin tuaj për mediat sociale

Zgjidh atë në të cilën mund të performosh në mënyrë të kënaqshme.

Hapi 2

Zhvilloni përmbajtje të freskëta, unike dhe interesante

Zgjidhni markat dhe produktet që dëshironi të përdorni dhe krijoni përmbajtje përrallore.

Hapi 3

Mbushni xhepat tuaj

Përpjekjet tuaja kërkojnë një pagesë të favorshme! Lëreni të arrijë objektivin dhe përfitimet janë tuajat!

Pse të zgjidhni Ubuy mbi të tjerat
Mikro ndikues?

  • Ne jemi një platformë tregtare ndërkufitare që ofron shërbime në mbarë botën. Kjo do të jetë e dobishme për ju për të rritur pëlqimet, shikimet, abonentët dhe ndjekësit.
  • Ne kemi një koleksion të çuditshëm prej 100+ milion produkteve unike që nuk mund të gjenden lehtësisht askund tjetër. Produktet ndërkombëtare do ta detyrojnë audiencën tuaj t'ju kontaktojë për më shumë informacion.
  • Ne ofrojmë ofertat, zbritjet, ofertat dhe kuponat më të mira për blerje me markat globale.
  • Ju mund të kryeni ndikim nga kudo, pasi ne kemi një shtrirje në më shumë se 180 vende, kontrolloni praninë tonë globale në https://ubuy.com/.
  • Ndikoni në lehtësinë tuaj pasi ne nuk kemi ndonjë obligacion apo kriter marrëveshjeje.

Përfitimet e Zgjedhjes Ubuy

Edit Credit
Ukredite
4%
Komisioni
Discount
Kupon/kupon për
dyqan nga Ubuy
Dhurata të rastësishme

Zgjidhni platformën e duhur dhe ndajeni
Gjithçka Ti Krijo

  • Ju lutemi zgjidhni të paktën një platformë.

01

02

03

04

05

Si mësuat për programin Ubuy Influencer*

Kjo fushë është e nevojshme.

Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit*

Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.