U shtua në karrocë

Blerjet e Biznesit ose Kërkesat për Blerje me Shumicë

ubuy corporate enquiries

Keni Pyetje Në lidhje Me Furnizimin Ndërkombëtar Me Shumicë?

  1. Po Kërkoni Produkte Globale Me Shumicë Për Biznesin Tuaj? Ubuy, një nga furnizuesit kryesorë ndërkombëtarë me shumicë mund t'ju ndihmojë! Na tregoni detajet dhe sasinë e produktit tuaj dhe ne do t'jua dorëzojmë menjëherë në pragun tuaj.
  2. Për pyetje ose oferta për blerje biznesi ose me shumicë, thjesht na dërgoni një email në enquiry@ubuy.com 

Udhëzimet që Duhen Ndjekur në Emailin Tuaj të Kërkesës

  1. Mos harroni të shtoni sasinë e produkteve dhe ID-të e artikujve tuaj të kërkuar!
  2. Jepni të gjitha detajet tuaja të kontaktit!

"Të nderuar klientë, sigurohuni që të jeni të qartë dhe të kuptueshëm në postën tuaj të kërkesës! Ubuy do të donte të bënte biznes me ju"